Transparent SecurityPolycarbonatGlassANDdown
Bullersärmar | Tunnlar & broar | Stationsområden Väderskydd och övriga inglasningarTransperent säkerhet
Bullersärmar | Tunnlar & broar | Stationsområden Väderskydd och övriga inglasningarTransperent säkerhet
PC Glass = Polycarbonat and Glass
Meny

Välkommen till PC glass AB

PC glass är ett registrerat varumärke. PC glass är ett produktnamn och tillika ett svenskt säkerhetsföretag som främst erbjuder säkerhetsglaslösningar med urstarkt polykarbonat. Polykarbonat är en erkänd ersättningsprodukt för glas där okrossbarheten är önskvärd.

Välkommen till PC glass AB

PC glass – företaget som är dedikerat till att förverkliga dina behov av ett robust skydd för dina värdefulla tillgångar. Med över 30 års erfarenhet inom säkerhetsbranschen, är vi stolta över att erbjuda enastående produkter och tjänster för att uppfylla dina krav på trygghet. Genom att kombinera vår expertis och tekniska kunnande, är vi ständigt engagerade i att leverera pålitliga lösningar för att skydda dina ägodelar. Läs vidare för att upptäcka mer om PC glass och hur vi kan hjälpa dig att skapa en säkrare omgivning för dig och dina ägodelar.

Slide thumbnailMER OM BULLERSKYDDPC Glass bullerskärmar är ett utmärkt exempel på produkter som uppfyller kraven i EN 14388. De är tillverkade av slitstarkt polykarbonatmaterial och har testats enligt standarden för att garantera högsta kvalitet och prestanda.Bullerskydd järnväg
MER OM OUTDOORNew York is also the most densely populated major city in the United States.The City That Never Sleeps
MER OM OUTDOORNew York is also the most densely populated major city in the United States.The City That Never Sleeps
Slide thumbnailMER OM OUTDOORNew York is also the most densely populated major city in the United States.The City That Never Sleeps

PC Glass är ett transparent material som tillverkas av polykarbonatplast, vilket ger en kombination av hållbarhet och klarhet som liknar traditionellt glas.

PC Glass är ett revolutionerande skyddsglas som erbjuder oöverträffad styrka, prestanda och hållbarhet. Med sina unika egenskaper, certifierad säkerhet och miljövänlighet är PC Glass ett utmärkt val för både nyproduktion och utbyte av glas. Materialet ger en ökad säkerhet, minskade underhållskostnader och en långsiktig hållbar lösning för alla typer av byggnader och projekt.

Huvudkontor

Brännerigatan 56
263 57 Höganäs
Tele: 042-25 58 80

copyright©pcglass2024

Skönnavägen 19
286 91 Örkelljunga

PC ByggnadPC Infra

Allmän Integritetsspolicy