Slide thumbnailPC Glass är din partner för skräddarsydda glaslösningar, oavsett om det gäller nybyggnation eller byte av glas mot okrossbara rutor.Oändliga Möjligheter i Glas
Slide thumbnailSunset, also known as sundown, is the daily disappearance of the Sun below the horizon.Sunsets Around The World
Slide thumbnailNew York is also the most densely populated major city in the United States.The City That Never Sleeps
Meny

Välkommen till PC glass AB

PC glass är ett registrerat varumärke. PC glass är ett produktnamn och tillika ett svenskt säkerhetsföretag som främst erbjuder säkerhetsglaslösningar med urstarkt polykarbonat. Polykarbonat är en erkänd ersättningsprodukt för glas där okrossbarheten är önskvärd.

PC Glass, ett företag inom polycarbonat /glaslösningar, erbjuder enastående produkter som omdefinierar konstruktion och design. Deras okrossbara glaspaneler, med sin låga vikt och hårda yta, är perfekta för väggar, tak, hisschakt och mer, och ger oöverträffad flexibilitet och estetisk frihet.

Varför välja PC Glass

Okrossbar styrka: PC Glass-paneler är konstruerade för att motstå hårda stötar och slag, vilket gör dem idealiska för miljöer med hög trafik och potential för oavsiktliga kontakter.
Låg vikt: Med sin lätta vikt är PC Glass-paneler enklare att installera och transportera, vilket minskar installationskostnaderna och ger en mer hållbar konstruktion.
Hög hållbarhet: Panelerna tål tuffa väderförhållanden och är resistenta mot UV-strålar, vilket gör dem perfekta för både inomhus- och utomhusapplikationer.
Estetiska möjligheter: PC Glass-paneler finns i ett brett utbud av färger och ytbehandlingar, som ger obegränsade designmöjligheter och skapar slående visuella effekter.
Flexibilitet i formgivning: Panelerna kan skäras och formas efter behov, vilket ger frihet vid konstruktion av väggar, tak, hisschakt och andra arkitektoniska element.

Perfekt för stationer, flygplatser och mer

PC Glass-lösningar är idealiska för att skapa moderna, funktionella och estetiskt tilltalande utrymmen i:

Resecentrum: Glasväggar och tak tillför ljus och rymd till stationshallar, medan panelerna i hisschakten ger en elegant och säker miljö.
Flygplatser: Genomskinliga väggar och tak i avgångshallar och ankomsthallar skapar en mer öppen och inbjudande atmosfär, medan panelerna i bagageutrymmen skyddar mot stötar och ger en modern look.
Butiker och kontor: PC Glass-lösningar är perfekta för att skapa luftiga och moderna utrymmen, samtidigt som de erbjuder ökad säkerhet och hållbarhet.
Skolor och sjukhus: Panelerna är ett utmärkt val för att skapa säkra och estetiska miljöer i dessa offentliga institutioner, där både funktionalitet och design är viktiga.

Med upp till 6 meter långa paneler och en mängd färger och texturer erbjuder PC Glass-lösningar en oöverträffad kombination av styrka, estetik och flexibilitet. De är det perfekta valet för arkitekter, designers och byggherrar som söker innovativa och hållbara lösningar för att skapa unika och funktionella utrymmen.

Dörrar

Järnväg | Station

Säkerhetsfönster

TRANSPARENT SÄKERHET

Skönnavägen 19

286 91 Örkelljunga
info@pcglass.se

copyright©pcglass2024

Skönnavägen 19

286 91 Örkelljunga

PC ByggnadPC Infra

Allmän Integritetsspolicy