Slide thumbnailPC Glass är din partner för skräddarsydda glaslösningar, oavsett om det gäller nybyggnation eller byte av glas mot okrossbara rutor.Oändliga Möjligheter i Glas
Slide thumbnailPC Glass erbjuder ett komplett system av skräddarsydda glaslösningar och infästningar, vilket ger dig obegränsade möjligheter att förverkliga dina visioner. Oavsett om du vill ha en modern glasfasad, en elegant innergård eller en unik interiördetalj, är PC Glass redo att erbjuda den perfekta lösningen.Okrossbara rutor för ökad säkerhet
Slide thumbnailOavsett om du har en specifik idé eller behöver hjälp med att förverkliga en dröm, är PC Glass redo att samarbeta med dig. Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation och låt oss tillsammans skapa en glaslösning som är lika unik som ditt projekt.Välkomna att utmana oss!
Meny

Välkommen till PC glass AB

PC glass är ett registrerat varumärke. PC glass är ett produktnamn och tillika ett svenskt säkerhetsföretag som främst erbjuder säkerhetsglaslösningar med urstarkt polykarbonat. Polykarbonat är en erkänd ersättningsprodukt för glas där okrossbarheten är önskvärd.

PC-glasstilläggssystem
är ett innovativt sätt att förbättra säkerheten i befintliga dörr- och fönsterpartier utan att kompromissa med estetiken. Tilläggen är konstruerade för att monteras på in- eller utsidan av dörrar eller fönster med aluminiumprofiler.

Fördelar med PC-glass
PC-glass (polykarbonat) är ett okrossbart material som ger exceptionellt starkt skydd utan att vara synligt. Det är glasklart och ger därför ingen optisk störning. PC-glasset är motståndskraftigt mot stötar, slag och penetrering, vilket gör det idealiskt för både inbrottsskydd och ballistiskt skydd.

Certifierade lösningar
Omfattande certifierade glaslösningar erbjuds i kombination med stålpartier. Dessa lösningar uppfyller olika säkerhetsklasser och ger skydd mot beskjutning och tryckvågor.

Användningsområden
PC-glasstilläggssystem är mångsidiga och kan användas i en mängd olika applikationer, inklusive:
Glasade partier i dörrar
Glasade partier i fönster
Panicroom

Anpassningsmöjligheter**Tilläggssystemen finns i två standardkulörer: svart och vit. Mot en extra kostnad kan de även anpassas till önskad färg för att matcha befintlig inredning.

PC-glasstilläggssystem är en prisvärd och effektiv lösning för att förbättra säkerheten i befintliga dörrar och fönster. De ger osynligt skydd samtidigt som de bevarar estetiken och ljusinsläppet.

Dörrar

Järnväg | Station

Säkerhetsfönster

TRANSPARENT SÄKERHET

Skönnavägen 19

286 91 Örkelljunga
info@pcglass.se

copyright©pcglass2024

Skönnavägen 19

286 91 Örkelljunga

PC ByggnadPC Infra

Allmän Integritetsspolicy