SAFE SOLUTIONS AB inleder samarbete med PC glass AB

Safe Solutions erbjuder unika och intelligenta övervakningslösningar med larmfunktion utifrån kunders behov. Allt för att säkerställa kunders verksamhet – oavsett omgivning, ljusförhållande, tidpunkt eller avstånd.

Produktsortimentet utökas nu genom ett samarbetsavtal med PC glass AB, främst för att kunna erbjuda såväl nya som gamla kunder ett komplett certifierat skalskydd, parallellt med mer avancerade skyddslösningar. 

PC glass är ett svenskt säkerhetsföretag som erbjuder certifierade säkerhetsglaslösningar med urstark svensktillverkad polykarbonat. PC glass dörr- och fönsterlösningar är ett perfekt komplement för Safe Solutions som monteras i ramverk av aluminium på ut- eller insidan av befintligt glas, ett förfaringssätt som benämns sekundärglasning, som därigenom ger ett kraftfullt skydd mot inbrott och vandalism som också förhindrar invändig spridning av glassplitter. PC glass levererar även certifierat beskjutnings- och explosionsskydd samt gallerlösningar och områdesskydd. 

För ytterligare information kontakta Magnus Frönserius, VD i Safe Solutions, 

+46 760 21 61 99 eller Pelle Hamgård, VD i PC glass AB +46 708 90 26 00 eller besök bolagens hemsidor, www.safesolutionsab.com och www.pcglass.se.